Våre tjenester

Langtransport

Har du varer som skal fraktes lenger ned på kontinentet? Vi frakter både partilast og stykkgods, enten det veier 1 kg eller 32000 kg.

Ekspressgods

Har du en liten pakke eller en stor last som det haster å få fram, er vi den rette transportøren for deg, enten varen skal rett rundt hjørnet eller langt ut i Europa. Vi har forskjellige samarbeidspartnere i Europa som sikrer at lasten kommer fram i tide. Vi kan tilby varebil med bilhenger eller trailer med 2 sjåfører dersom det er behov for det. 24 timers service – 365 dager i året!

Flytting

Har du planer om å flytte? Enten du trenger transport til hele innboet, eller bare frakt av noen få møbler, er vi din fleksible flyttepartner.

Vi tar små og store flytteoppdrag over hele Norge og Europa. Fortolling og forsikring av flyttegodset tar vi oss også av. Takket være vår «citytralle» med styrbar aksel kommer vi fram på de mest utilgjengelige steder.

Biltransport

Går du med tanker om å importere bil eller motorsykkel fra utlandet?

Vi kan transportere bilen eller motorsykkelen din trygt og tørt i lukket trailer hjem til deg. Fortollingen tar vi oss også av.

Vi tar også oppdrag å frakte landbruksmaskiner og små lastebiler.

Hvem er vi

Erwin Smale Transport er et firma som kjører både i inn – og utland. Vi tar små og store oppdrag, og kjører i hele Norge samt Europa, enten det gjelder partilast eller stykkgods.

Kontakt oss

For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via e-post eller ring oss på telefon for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Telefon: 920 96 350
E-post: erwin@estrans.no


Adresse:
Rognebærstien 22 2743 HARESTUA